Акција

PETRONAS SYNTIUM 10W-60 RACER

3.240 ден 2.750 ден

Опис

Маслото PETRONAS Syntium RACER 10W-60 e развиено врз основа на широкото искуство стекнато од PETRONAS преку учество во Формула 1 и други поголеми натпреварувања во мотоспортот. Одличен лубрикант за моќни спортски автомобили и за екстремно возење.

 

Карактеристики:

  • максимална моќност и перформанси на моторот во екстремни услови;
  • заштита на моторот во тешки услови на конкуренција;
  • одлична заштита за компонентите на моторот, особено моќните спортски мотори кои учествуваат во трки.

PETRONAS Syntium Racer наменето за Formula 1.

Спецификации: API SL/CF; ACEA A3/B4

SKU: M013 Категории: ,
Оди на лентата со алатки