Акција

PETRONAS SYNTIUM 5W-30 3000 FR

1.840 ден 1.560 ден

Опис

Погодно е за сите типови автомобили, мотори FORD и RENAULT. Може да се користи и за бензински и дизел мотори, како и кај современи автомобили опремени со систем за вбризгување на гориво, систем со повеќе вентили, со турбо-полнач или механички супер-полнач, кои се користат во најтешки услови.

Карактеристики:

  • висок степен на намалување на триење на механички компоненти, обезбедува зголемена продуктивност;
  • висока економичност на горивото;
  • висок степен на заштита од абење.

Карактеристики на маслото:

Спецификации: API SN/CF; ACEA A5/B5

Одобренија: Ford WSS-M2C-913C, 913-D; Renault RN0700

SKU: M008 Категории: ,
Оди на лентата со алатки