Акција

PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 CP

1.840 ден 1.560 ден

Целосно синтетички лубрикант со карактеристики на економичност на горивото кои го штитат моторот и системот за издувни гасови за да постигнат постојана моќност на моторот.

 

Карактеристики:

  • Намалување на акумулацијата на пепелта во филтерот за честички што може да спречи регенерација и губење на моќта;
  • Ги надминува барањата за компатибилност на системите за преработка на издувните гасови на моторите на PSA Group;
  • Напредни карактеристики на економичноста на горивото.

PETRONAS Syntium 5000 CP е формулиран за да ги задоволи потребите на современите бензински и дизел мотори, особено развиени за PSA и Renault групите.

Спецификации: API SN/CF; ACEA C2

Одобренија и дозволи: PSA B71 2290; Renault RN0700

SKU: M006 Категории: ,
Оди на лентата со алатки