Акција

PETRONAS SYNTIUM 5W-30 5000 RN

1.840 ден 1.560 ден

Опис

Масло PETRONAS Syntium 5000 RN Ова е синтетичко масло на моторот со голема економичност на горивото. Ова масло е изработено специјално за филтрите за филтрирање на честички Renault.

Карактеристики:

  • го намалува таложењето на пепелта во филтерот за честички, со што се спречува губење на моќноста на моторот;
  • целосно компатибилен со барањата на Renault за филтри за честички;
  • висока економичност на горивото.

Формулата за масло на PETRONAS Syntium 5000 RN е формулирана за да ги задоволи барањата на современите бензински и дизел мотори, а особено се препорачува за употреба во моторите на Renault.

Карактеристики на маслото:

Спецификации: ACEA C4

Одобренија: MB 229.51; MB 226.51; Renault RN0720

SKU: M007 Категории: ,
Оди на лентата со алатки