Акција

PETRONAS SYNTIUM 5W-40 3000 AV

1.790 ден 1.500 ден

Опис

Масло што е погодно за сите типови мотори на патнички автомобили, вклучително и бензински и дизел мотори (со систем за третман на издувни гасови), како и за ултра модерни возила со системи за вбризгување на гориво, мотори со повеќе вентили, турбо полнач или механички полнач со мотори што работат во најтешки услови. Може да се користи и за возила за биогориво.

Карактеристики на маслото:

Спецификации: API SN; ACEA C3

Одобренија: MB 229.51; BMW Longlife 04; VW 502 00/505 00/505 01; Porsche A40; Renault RN0700/ RN0710

SKU: M010 Категории: ,
Оди на лентата со алатки