Акција

VIVAX-Правосмукалка

5.999 ден 4.990 ден

Супер евтина правосмукалка – VIVAX

* Нова еколошка правосмукалка со енергетска класа А
* Има моќност од 800 W
* Вакумска четка за ЕКО перформанси
* Капацитетот на вреќичката за прашина е 2.5L

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

SKU: 02357265 Категорија:

Долонителни карактеристики на производот:

– Должина на кабел 6 метри
– HEPA филтер
– Боја-сива

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки