Акција

Разладувач на воздух-VIVAX

5.874 ден 4.690 ден

Разладувачот на воздух Air-Cooler AC-6081 е единствен уред три во едно.
Достапните опции за ладење,прочистување на воздухот и навлажнување ги исполнуваат сите потреби за еден модерен дом.
Со три брзини на работа и 8-литарски резервоар за вода, оваа единица ќе ја олади просторијата за брзо и долго време.
Четирите тркала на дното прават исклучително практични и лесни движења, а комбинацијата црно-бело додава поголема доза ексклузивност.

ПОЕВТИНА ПОНУДА НЕ ПОСТОИ!
ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

SKU: 02356667 Категорија:

Супер евтин Разладувач на воздух-VIVAX

Карактеристики на проиводот:
*Капацитет на садот за вода од 8 литри
*Три брзини
*Ладење,прочистување на воздухот и навлажнување

Оди на лентата со алатки