0

Shopping cart

Купи!

Дино сет

Bебешки/детски сет:

1.790 ден

Compare

Комплетот за бебешки сет содржи:

1. Меко и удобно ќебе 👼🏻
– димензија 80х120cm Изработено од долна страна микровелур (плиш) сошиен со вата и дезениран 100% памучен ранфорс.
2. Водоотпорен бел чаршав со ластик 👼🏻
– димензија 60х120cm изработен од микровелур (плиш) од едната страна и гумиран непропустлив дел од долната страна. Пријатно е за спиење на бебиња и на деца.
3. Дизајниран памучен чаршав 👼🏻
– димензија 120х140cm изработен од 100% памучен ранфорс материјал со детски дезен. Најдобриот материјал за постелнина 100% памук.
4. ДВЕ Навлаки за перниче со димензии 30х40cm изработени од 100% памучен ранфорс со детски дезен. 👼🏻👼🏻
5. Мало перниче изработено од 100% памучен материјал исполнет со силиконско влакно. Удобно и прилагодливо на главчето на бебето. 👼🏻
💥 ПРОМОТИВНО Цена: 1760 ден. до завршување на залихите.
Комплетот за детски/единечен сет содржи:
1. Долен еднобоен чаршав 160×240
2. Јоргански дизајниран чаршав 125×200
3. Две дизајнирани навлаки за перница по стандардни димензии 50×60
💥 ПРОМОТИВНО Цена: 1790 ден. до завршување на залихите.

Vendor Information

 • Store Name: Uredigodomot
 • Vendor: Uredigodomot
 • Address: Dimitar Vlahov 64
  House
  Veles
  Makedonija
  1400
 • No ratings found yet!
Ѕвезден сет за женско

Ѕвезден сет за женско

1.790 ден
Bебешки/детски сет:
Ѕвезди сет за машко

Ѕвезди сет за машко

1.790 ден
Комплетот за бебешки сет содржи: Меко и удобно ќебе   – димензија 80х120cm Изработено од долна страна микровелур (плиш) сошиен…
Jungle сет

Jungle сет

1.790 ден
Bебешки/детски сет: