0

Shopping cart

Платнен подметач за сублимација

250 ден

Compare

Платнен, сив подметач за сублимација SALT PAD!
Лесен и квалитететен материјал!
Побрзајте и нарачајте си!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Памучна заштитна маска за возрасни, двослојна.
100% полиестер! 100% ефикасност! 100% задоволство! Димензии 25 x 50 cm. Нарачајте веднаш!
Димензии 330 x 410 mm. Состав: Полиетилен. Нарачајте веднаш!