0

Shopping cart

Сложувалка за сублимација

300 ден

Compare

Родители, баби и дедовци!
Најубавиот подарок за Вашите најмали!
Сложувалка А4 формат за само 300 денари.
Црвенкапа, Снежана и седумте џуџиња, Волкот и седумте јариња, Трите прасиња и многу други!
Нарачајте веднаш!
Предизвикајте вистинска радост кај Вашите најмали!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Димензии 330 x 410 mm. Состав: Полиетилен. Нарачајте веднаш!
Бела неткаена торба за сублимација SPEKTRA, од полиетилен! Димензии 360 x 400 mm. Најпрактичен избор за вас!
Памучна заштитна маска за возрасни, двослојна.