0

Shopping cart

Торба за сублимација со рачки

200 ден

Compare

Бела неткаена торба за сублимација SPEKTRA, од полиетилен!
Димензии 360 x 400 mm.
Најпрактичен избор за вас!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Хартиена кутија. Димензии 11 x 11 mm.
Бело фризби за сублимација SUBLI FRIZBI! Димензии 250 mm, на расклопување со футрола, од полиестер! Со SUBLI FRIZBI секогаш сте…
Димензии 330 x 410 mm. Состав: Полиетилен. Нарачајте веднаш!
Керамичка црна чаша MAGIC MUG! Со специјален ефект на прикажување на принт при ставање на топол пијалок. Димензии 81 x…
Гумен мауспад за сублимација SUBLI COLOR PAD! Димензии 22 x 18 mm. Набавете си најдобра подлога за Вашето глувче! Побрзајте!…