0

Shopping cart

Чаша со обоена внатрешност

300 ден

Compare

Керамичка чаша со обоена внатрешност, MIA!
Имаме чаши со зелена, црвена, порткалова, жолта, сина и тегет внатрешност!
Димензии 82 x 95 mm.
Нежна, лесна и удобна за употреба!
Побрзајте! Нарачајте веднаш!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Родители, баби и дедовци! Најубавиот подарок за Вашите најмали! Сложувалка А4 формат за само 300 денари. Црвенкапа, Снежана и седумте…
100% полиестер! 100% ефикасност! 100% задоволство! Димензии 25 x 50 cm. Нарачајте веднаш!