0

Shopping cart

Магична чаша

400 ден

Compare

Керамичка црна чаша MAGIC MUG!
Со специјален ефект на прикажување на принт при ставање на топол пијалок.
Димензии 81 x 95 mm.
Набавете си неверојатна магична чаша!
Побрзајте и нарачајте!

Vendor Information

  • Store Name: Gift Shop
  • Vendor: Gift Shop
  • Address:
  • No ratings found yet!
Родители, баби и дедовци! Најубавиот подарок за Вашите најмали! Сложувалка А4 формат за само 300 денари. Црвенкапа, Снежана и седумте…
Керамичка чаша со обоена внатрешност, MIA! Имаме чаши со зелена, црвена, порткалова, жолта, сина и тегет внатрешност! Димензии 82 x…
Штитници за во кола SUBLI STITNICI! Димензии 44 x 36 cm, од полиестер! Бидете целосно заштитени!