Акција

Скара електрична VIVAX EG-4030 RC

4.000 ден 2.999 ден

Kомбинација на ребрестa и мазна површина.

Термостат за прилагодлива температура за печење, одвојување на делови за полесно чистење, одвојување на маснотии.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

SKU: 02357186 Категорија:

-Моќност: 2000 W
-Димензии на нелеплива површина: 40 x 30 cm
-Комбинација на ребреста и мазна површина
-Термостат за прилагодување на температурата
-Делови кои се одвојуваат за лесно чистење
-1 година гаранција

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки