Акција

Соковник VIVAX за свежо овошје и зеленчук

4.000 ден 2.990 ден

-Соковникот има моќност од 850 W со две брзини
-Со широк дел за ставање на овошје и зеленчук и сигурносен прекинувач
-Постоење на механизам против прокапување
-Изработен од нерѓосувачки челик

КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Нема на залиха

SKU: 02356688 Категорија:

Супер евтин квалитетен VIVAX Соковник со следните карактеристики:
*Резервоар за пулпа XL
*Микрофилтер изработен од нерѓосувачки челик
*Механизам против прокапување
*Широк XXL отвор за вметнување плодови
*Дијаметар од 75 мм

ПОЕВТИНА ПОНУДА НЕ ПОСТОИ!

Оди на лентата со алатки