Акција

PETRONAS SYNTIUM 7000 E 0W-30

1.900 ден 1.600 ден

Опис:

Синтетичко моторно масло со уникатно висока економичност на горивото. Ова масло ја зголемува ефикасноста на моторот и го намалува нивото на сулфатна пепел, фосфор и сулфур, без да влијае на неговото непречено функционирање и заштита.

Формулата на моторното масло е развиена земајќи ги предвид барањата на бензински и дизел мотори со голема моќност, вклучувајќи мотори со филтри за честички и троен катализатор.

Карактеристики на маслото

Спецификации: API SN; ACEA C2; ИЛСАГ ГФ-5

Одобренија и дозволи: PSA B71 2312; Ford WSS-M2C950-A; Јагуар JLR.03.5007

SKU: M001 Категории: ,
Оди на лентата со алатки