Акција

Телесна вага PS-180BT BLUETOOTH – VIVAX

2.000 ден 1.590 ден

НАЈЕВТИНА ПОНУДА НА VIVAX-ТЕЛЕСНА ВАГА
• Телесна вага којa ви нуди можност за поврзување со вашиот смартфон
• Изработена од калено стакло
• Мери максимално до 180 кг
• Дисплеј

КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

SKU: 02356269 Категорија:

Карактеристики на производот:

-Kапацитет на мерење макс:180кг
-Kапацитет на мерење мин:100г
-Функции:9
-Step on функција

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки