Акција

Тостер Алпина SF-2506

2.190 ден 1.190 ден

Совршен за за печење леб, тост, вафли!
Овој тостер е тостер што мора секој да го има на својата трпеза за јадење.
Лесно се чисти благодарение на отстранливиот послужавник за трошки!
Импресионира од неговиот модерен дизајн и е лесен за употреба. Овој тостер дава зачудувачки резултати: од крцкав тост до крцкави лебчиња.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Карактеристики на производот!
* Упатства за печење
* Функција за автоматско уклучување и исклучување
* Овој производ е 220 волти / 240 волти

Оди на лентата со алатки