Акција

Тостер – VIVAX TS-1000WH

2.000 ден 1.690 ден

Сакате да направите топол сендвич, тост или само да загреете леб?

Сигурно ќе пронајдете соодветен помошник во опсегот на тостери Vivax, преклопениот тостер TS-1000WH е лесен за употреба и вкусната храна ќе се подготви многу брзо.
Во внатрешноста на тостерот е фиксирана нелеплива плоча за греење, за скара со капацитет од четири сендвичи, од горната страна има ротирачки термостат за прилагодување.
Светлосен индикатор за работа на грејачот и подготвеност за печење.
Силата на овој модел е 1000 W.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

SKU: 02357194 Категорија:

НАЈЕВТИНА ПОНУДА НА ТОСТЕР – VIVAX

Карактеристики на производот:
* Светлосен индикатор
* Варијабилен термостат
* Нелеплива плоча
* Лесен за употреба
* Боја-бела

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки