Туш кабина со столб и една лизгачка врата (70cm x 110cm x 190cm) проѕирно стакло

12.420 ден

Ви ја претставуваме серијата на “Livorno 4100” кабините. Овој модел е изработен од исклучително прави профили кои на кабината и даваат посебна елеганција. “Livorno” е достапна во сребрена и црна варијанта. Бојата на стаклото може да биде мат, проѕирно, рефлективно, кафено и сиво. Дебелина на стакло 6мм.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:

1.70cm x 110cm x 190cm
2.70cm x 120cm x 190cm
3.70cm x 130cm x 190cm
4.70cm x 140cm x 190cm
5.80cm x 110cm x 190cm
6.80cm x 120cm x 190cm
7.80cm x 130cm x 190cm
8.80cm x 140cm x 190cm
9.90cm x 110cm x 190cm
10.90cm x 120cm x 190cm
11.90cm x 130cm x 190cm
12.90cm x 140cm x 190cm
13.100cm x 110cm x 190cm
14.100cm x 120cm x 190cm
15.100cm x 130cm x 190cm
16.100cm x 140cm x 190cm

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки