Туш кабина со столб и една лизгачка врата (70cm x 110cm x 190cm) со проѕирно стакло

10.800 ден

Ви ја претставуваме серијата на “SUPER LUX 4100’ кабините, класичен модел на кабина изработена од благо заоблени профили со дебелина на стакло 6мм.
Стаклото може да биде проѕирно, мат, кафено, сиво и рефлективно. Профилите сребрени или црни.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ НА ТУШ КАБИНА СО СТОЛБ И ЕДНА ЛИЗГАЧКА ВРАТА
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:

1.70cm x 110cm x 190cm
2.70cm x 120cm x 190cm
3.70cm x 130cm x 190cm
4.70cm x 140cm x 190cm
5.80cm x 110cm x 190cm
6.80cm x 120cm x 190cm
7.80cm x 130cm x 190cm
8.80cm x 140cm x 190cm
9.90cm x 110cm x 190cm
10.90cm x 120cm x 190cm
11.90cm x 130cm x 190cm
12.90cm x 140cm x 190cm
13.100cm x 110cm x 190cm
14.100cm x 120cm x 190cm
15.100cm x 130cm x 190cm
16.100cm x 140cm x 190cm

Оди на лентата со алатки