Туш кабина со столб и една лизгачка врата/црни профили (70cm x 110cm x 190cm) со проѕирно стакло

12.420 ден

Ви ја претставуваме серијата на “SUPER LUX B 4100’ кабините, класичен модел на кабина изработена од благо заоблени профили со дебелина на стакло 6мм.
Стаклото може да биде проѕирно, мат, кафено, сиво и рефлективно. Профилите сребрени или црни.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ НА ТУШ КАБИНА СО СТОЛБ И ЕДНА ЛИЗГАЧКА ВРАТА/ЦРНИ ПРОФИЛИ
КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

-Луксузен елемент кој дава пријатно чувство во Вашата бања
-Димензии прилагодени на Вашиот простор
-Високо квалитетна изработка
-Прецизна и навремена монтажа

Изработени спремни за испорака со следниве димензии:

1.70cm x 110cm x 190cm
2.70cm x 120cm x 190cm
3.70cm x 130cm x 190cm
4.70cm x 140cm x 190cm
5.80cm x 110cm x 190cm
6.80cm x 120cm x 190cm
7.80cm x 130cm x 190cm
8.80cm x 140cm x 190cm
9.90cm x 110cm x 190cm
10.90cm x 120cm x 190cm
11.90cm x 130cm x 190cm
12.90cm x 140cm x 190cm
13.100cm x 110cm x 190cm
14.100cm x 120cm x 190cm
15.100cm x 130cm x 190cm
16.100cm x 140cm x 190cm

Оди на лентата со алатки