Акција

VIVAX – Електрична скара EG-4020HZ

3.500 ден 2.599 ден

Правете скара во вашиот дом, во кое било време од годината.
Со помош на електричната скара на VIVAX EG – 4020 не ви
треба градина и голема тераса за да уживате во мирисот на скарата.
Стаклениот капак ќе помогне да ја задржите вашата храна што е можно повеќе сочна и
да ја задржите топлината што е можно подолго време.

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Карактеристики на производот:

* Моќност: 2200 W
* Димензии на нелеплива површина: 43 x 23 cm
* Мазна површина со подрачје на топна зона со дијаметар од 15 cm
* Термостат за прилагодување на температурата одделно
* 1 година гаранција

ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ!

Оди на лентата со алатки