Акција

Стоечки вентилатор со вода VIVAX + гратис даленчиски управувач

5.899 ден 5.199 ден

  • ГОЛЕМА АКЦИЈА за летно разладување Стоечки вентилатор со вода
    + гратис даленчиски управувач
  • VIVAX со мала потрошувачка од 100 W.
  • Три брзини на дување и капацитет на резервоарот за вода од 2 литри доволен за 8 часа работа.
    КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Нема на залиха

SKU: 02356668 Категорија:

НАЈГОЛЕМОТО НАМАЛУВАЊЕ НА СТОЕЧКИ ВЕНТИЛАТОР СО ВОДА

Карактеристики:
-моќност од 100 W
-дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
-капацитет на резервоарот за вода од 2 литри
-доволен за 8 часа работа и супериорно ладење
-голем лед  дисплеј кој ја покажува температурата
-контролна табла со сензор за управување
-можете да го контролирате од удобноста на фотељата со даленчискиот управувач
-за лесно ракување, вентилаторот на дното има четири лесно подвижни тркала

ПОЕВТИНА ПОНУДА НЕ ПОСТОИ!

КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Може да ви се допаѓа и…

Оди на лентата со алатки