0

Shopping cart

ВОмк Starter Business – 1240 ден/мес претплата

Категорија

ВОмк Starter Business

4% до 7% Провизија на трансакција зависно од дејноста и договор со продавачот

10 денари провизија на нарачка за вредност на производи пониска од 250 ден

Неограничен број на производи во продавницата

1.240 ден

Compare

Vendor Information

  • Store Name: ВОмк
  • Vendor: ВОмк
  • Address: Димитар Влахов 64
    Велес
    1400
  • No ratings found yet!