Заштитна маска 40 ден. парче количина по избор

40 ден

КВАЛИТЕТНА Изработка
Маските се за повеќекратна употреба двослојни!
Материјал 100% памук и Газа 100% памук!
Пред употреба препорачливо е да се исперат и дезинфецираат со пегла.
*ограничени дневни количини на лагер од само 250 маски
***Доколку има некој што донира или изработува било какви производи, може да не контактира да објавиме!

Заштитна маска 40 ден. парче количина по избор
КВАЛИТЕТНА Изработка
*ограничени дневни количини на лагер од само 250 маски
***Доколку има некој што донира или изработува било какви производи, може да не контактира да објавиме!

Маските се за повеќекратна употреба двослојни!
Материјал 100% памук и Газа 100% памук!
Пред употреба препорачливо е да се исперат и дезинфецираат со пегла.

Пишете во инбокс
Колку маски сакате да нарачате
Која боја
Име Презиме
Адреса (улица и број, населба, град)
Телефон за контакт

Приоритет имаат плаќањата онлајн на линкот

или
Плаќате на карго Брза Пратка,
Испораката и пакување е 130 денари.

Време на испорака:
Сите нарачки до 14h платени онлајн или што ќе ви биде вратено дека е примена нарачката ќе
бидат испратени истиот ден.
После 14h ќе бидат доставени следниот ден.
Можно е застој па пратката да стаса наредниот ден зашто пратките се испраќаат од Велес.

Ви благодариме!

Имавме некој несоодветни коментари па пред да коментирате прочитајте го следново:

Започнавме да продаваме оти не замоли жената шнајдерка и еве јавно објавуваме дека секој што има било што да продава а е потреба на лугето може да се објави за продажба, секако да си биде легално со фирма или на приватно лице платени даноци.

Продаваме, затоа што нема никаде. Сите сектори се погодени па исто и текстилната, жените што ги изработуваат не замолија да објавиме оти не само што ќе преживеат, а работат со минимална заработка (заради самиот трошок на маската, матријал, конец, струја, машина, ќирија, време, организација на испорака и се останато) и зашто има вистинска потреба од маски, заради тоа што така препорачуваат докторите, такви носат и по болниците и насекаде.
Цената за еднократна употреба за 3 часа носење е иста во аптека.
Покажете ЕМПАТИЈА и БЛАГОДАРНОСТ. Наместо да коментирате седнете изработете и подарете или продавајте. Не коментирајте оти ќе бидет еблокирани веднаш.

Зошто пуштате реклами?
Facebook-ов кој сите многу го сакаме, функционира на принцип:
Треба да се пушти реклама, за да може да ја видите објавата.

Околу матријалот мора да кажам дека е 100% памук овој модел е двослоен: Материјал 100% памук и Газа 100% памук!

***Доколку има некој потреба од продажба на интернет или изработува било какви производи, и сака брзо да ги објавиме за продажба производите, може да не контактира да објавиме!

Ви Благодараме, а воедно и обајвуваме дека сите навредливи коментари ќе бидат избришани и корисникот блокиран без објаснување и предупредување.

Количина

10, 100, 25, 5, 50, 500

Оди на лентата со алатки