ВОмк

ВОмк – Пребарувај и Купувај ВОмк е сервис

Продажба на домени, веб страни, продавници

  • Таргетираме микро, мали и средни компании кои имаат потреба од брзо активирање на онлајн продажба по пристапни сервисни цени и без потребно знаење на технологии и начини на онлајн продажба
  • Кој има потреба од нашите услуги? Градежништво, медицина, ресторани, туризам, шопинг, продажба на производи.
  • Занаетчии, уметници и останати физички лица кои имаат потреба од продажба на 1 до 5 производи